HS Timber Group

Cine suntem: Holzindustrie Schweighofer
Suntem Holzindustrie Schweighofer, o întreprindere tradițională de familie, cu rădăcini în Austria, puternic ancorată în Europa Centrală și de Est, în special în România. Lemnul este pasiunea noastră. Cu peste 3.100 de angajați în Austria, Germania și România, prelucrăm masă lemnoasă și livrăm produse din lemn clienților industriali din toată lumea.

Ce facem: cele mai bune soluții din lemn
Noile provocări sunt pasiunea noastră și acestea ne stimulează creativitatea. Pentru clienții noștri dezvoltăm soluții individuale, fie că este vorba despre produse lamelare pentru constructorii japonezi de case, panouri din lemn masiv pentru industria americană a rulotelor sau panel pentru magazinele de bricolaj din toată Europa. Capacitatea noastră de inovare asigură soluții de produse personalizate pentru clienții noștri din întreaga lume.

Cum facem afaceri
Suntem deschiși la noi abordări și avem curajul de a valorifica oportunități și de a ne realiza obiectivele. Ne asumăm responsabilitatea față de societate și silvicultură durabilă. Avem cei mai pregătiți angajați și dorim să ne dezvoltăm în continuare în mod durabil și să ne extindem. Pentru aceasta, investim în dezvoltarea competențelor noastre de bază, în tehnologia de ultimă generație pentru prelucrarea lemnului, dar și în diversificarea afacerii noastre. Pentru aceasta, punem accentul pe prezența pe piața globală cu o puternică ancorare regională.

Cele mai recente știri