Обмен Qiwi RUB на Bitcoin BTC  

Обмен Bitcoin BTC на Сбербанк RUB În cadrul apelului <<Start>>  în toată Europa s-au finanțat 25 de proiecte din 750, dintre acestea 2 fiind proiecte ale clusterelor, printer care și  Furnitu-Re Re-Manufacturing. Proiectul a tratat tema follow refolosirii mobilierului vechi din lanțurile hoteliere, recondiționarea a tot ceea ce se poate, revânzarea către o categorie mai mică de clienți, iar ceea ce nu se poate refolosi, să fie  utilizat în cele din urmă ca biomasă. 

follow url Proiectul a început în luna aprilie 2015 și se termină la sfârșitul lunii martie a.c. În această perioadă partenerii proiectului au identificat potențialii actori  interesați de acest proces de re-manufacturing. S-au organizat evenimente de diseminare a informației în fiecare țară, s-au făcut interviuri, reprezentanții companiilor și instituțiilor conexe au contribuit prin completarea unor chestionare, acestea fiind necesare în vederea realizării unui studiu pentru a putea determina în ce măsură ar fi bine-venit conceptul de ”re-manufacturing”.

Обмен Bitcoin BTC на Сбербанк RUB În cadrul acestor două zile, s-au prezentat realizările ultimelor luni, posibilitățile identificate în țările partenere, acestea urmând a fi luate în considerare în următoarea etapă, un nou proiect, de mai mare anvergură fiind deja pregătit, depus, în fază de evaluare la INTERREG Europe.

Обмен Bitcoin BTC на Qiwi RUB Printre propunerile partenerilor se numără necesitatea creării unei rețele, care se va ocupa de toate aspectele legate de Re-Manufacturing (de la identificarea hotelurilor, până la vânzarea noilor produse), crearea unei noi industrii în acest sens,  crearea unui brand Re-manufacturing, antreprenoriat social și multe altele.

Обмен Qiwi RUB на Ethereum ETH Partenerii proiectului lucrează în continuare pentru a răspândi cât mai mult acest concept de reutilizare a mobilierului hotelier, în rândul antreprenorilor și nu numai.  Proiectul Re-Manufacturing, depus în cadrul apelului INTERREG este în prima fază de evaluare, așteptându-se  la un răspuns în luna mai a acestui an.

source url  

see url  

Обмен Qiwi RUB на Bitcoin BTC Sulyok-Pál Andrea, PRO WOOD Cluster

Visitorcounter

source url All 54360

https://cash-exchanger.com/xchange_QWRUB_to_ETH/ Currently are 18 guests and no members online