Cash-exchanger.com - обменный пункт Bitcoin, Etherium, WEX, QIWI, PerfectMoney, Сбербанк  

https://cash-exchanger.com/xchange_QWRUB_to_BTC/ Parerea mea personala, pe care am expus-o constant,  este ca Romsilva a abuzat  de pozitia dominanta prin decizia 691  dar din decembrie Ministerul Mediului  este vinovat de neasumarea modificarii HG-924-2015 , pentru a impune reprogramarea licitatiilor principale cu preturi de pornire la nivelul anului 2015 !

Обмен Qiwi RUB на Bitcoin BTC De mentionat ca inclusiv ieri, la consultarile de la Guvern, reprezentantii ASFOR (d-nii Tucunel si d-nul Balanescu)  au sustinut , alaturi  de d-na Erika Stanciu, aceasta linie de actiune  de a modifica decizia 691 in Consiliul  de Administratie   care pune Ministerul Mediului si Guvernul Romaniei in pozitia  ingrata de a fi acuzati de Romsilva   de manipulare a sectorului !

 Incapacitate totala de analiza a situatiei la d-na Erika  Stanciu, la d-nii  Tucunel si Balanescu  si la nivelul Guvernul  care s-a prezentat cu temele nefacute ieri  la consultari si a ajuns sa fie pus in aceasta postura ingrata !  Am semnalat de aseara aceasta slabiciunea pozitiei  Ministerului/Guvernului !

Romsilva poate sa isi bata joc cateodata de sectorul de exploatare  si de industria lemnului, si de Minister, si de Guvern !  Dar nu poate sa isi bata joc de toata lumea  tot timpul !

Ministerul si Guvernul au fost umiliti  de Comunicatul Romsilva !  Pe termen scurt  Romsilva castiga si subliniaza  incapacitatea  si inactiunea Ministerului  si Guvernului, asa cum am subliniat si eu din decembrie permanent !

Cine pe cine manipuleaza ?  Romsilva pe noi ca sa daramam Guvernul sau Ministerul tot pe noi ca sa compromita si sa schimbe conducerea Romsilva ?

Cert este ca situatia este atat de absurda incat numai scenariile acestea de manipulare o mai pot explica.

Pe termen scurt castiga Romsilva.

Pe termen mediu , vom asista la o restructurare din temelii a Romsilva !

Costurile blocajului sunt insa ale noastre  si nu  ne intereseaza jocurile lor !  Le vom cere demisiile la toti !

Urmeaza o perioada cu evolutii spectaculoase !

Sursă : forestry.ro

Visitorcounter

All 54360

Currently are 7 guests and no members online