https://cash-exchanger.com/xchange_BTC_to_SBERRUB/  

here În plus, noua OUG prevede creșterea numărului de posturi, precum și punerea la dispoziția personalului noilor structuri a mijloacelor necesare desfășurării activităților de implementare, monitorizare și control al aplicării regimului silvic și cinegetic. Reorganizarea celor nouă comisariate de regim silvic și cinegetic s-a realizat în scopul protejării și conservării fondului forestier național.

Gărzile forestiere sunt instituţii publice teritoriale ale autorităţii publice centrale care răspund de silvicultură, cu personalitate juridică, finanţate integral de la bugetul de stat, cu atribuţii în implementarea, monitorizarea şi controlul aplicării regimului silvic şi cinegetic.

Exportul de lemn rămâne însă în vigoare. Proiectul de lege iniţiat de Guvern nu a fost încă adoptat de Parlament, aşa că autorităţile aşteaptă ca parlamentarii să revină din vacanţă, în septembrie, pentru a adopta măsura.

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului: „Îmi doresc foarte mult ca şi acest proiect de lege să treacă, să poată să fie stopat pe o perioadă limitată exportul de masă lemnoasă pentru că trebuie să lucrăm unitar şi să luăm mult mai multe măsuri astfel încât să stopăm tăierile ilegale din România. 8,8 milioane de metri cubi care se taie ilegal anual înseamnă o cantitate extrem de mare şi o amprentă bugetară foarte mare. Aproximativ 260 de milioane de euro”.

Sursa:Covasna Media Group|Joi, 2 Iulie, 2015

 

Visitorcounter

All 54360

Currently are 19 guests and no members online